Annemarie fortæller, Sejerøfestivalen. Foto: Torben Dragsby Annemarie fortæller, Sejerøfestivalen. Foto: Torben Dragsby Annemarie fortæller, Sejerøfestivalen. Foto: Torben Dragsby Annemarie fortæller, Sejerøfestivalen. Foto: Torben Dragsby
       
Vand. Foto: Laura Krarup Vand. Foto: Laura Krarup Skovsø. Foto: Laura Krarup Annemarie og Kim spiller, Sejerøfestivalen. Foto: Torben Dragsby
       

 

Bedre brug af stemmen


 

For lærere, fortællere og andre der har behov for at tale meget.

Formål
Kurset præsenterer deltagerne for redskaber til at bruge stemmen mere optimalt.
Målet er at deltagerne får mulighed for at tilegne sig en brug af stemmen, der er sund og ikke-trættende.

Udtalelser fra kursister:

Jutta Bojsen-Møller: Du er meget inspirerende og sprudlende - og meget vidende og kompetent. Det er en fornøjelse at være tilstede i "klasserummet". Alle gymnasier burde have dette kursus.

Pia: Rigtig god energi på kurset. Dejligt med humor og grin samtidig med at vi lærer noget.

Anne: Rigtig godt at du har mange øvelser og har teorien med samtidig. Meget inspirerende at du selv bruger din krop og stemme så meget. Giver noget at tænke over.

Mads Bertelsen: At arbejde med stemmen er en meget følsom, personlig ting, men du er god til at skabe en tryg og afslappet stemning.

Julian Levin: Rigtig godt kursus som gav mig meget. TAK!

 

Indhold
Med udgangspunkt i mindre, teoretiske oplæg og øvelser får deltagerne mulighed for at reflektere over og undersøge den måde, man bruger sin stemme på.


Der vil være stemmetekniske øvelser, og vi vil arbejde med hvordan kroppens holdning og spændinger påvirker brugen af stemmen.
Underviseren vil sætte fokus på hvordan den gode brug af stemmen bliver en del af den enkelte lærers undervisningspraksis.


Der bliver opfølgende udsendt en oversigt over de øvelser, der har været brugt på kurset, så deltagerne kan arbejde videre med den gode stemmebrug i hverdagen.

Næste kursus er d. 3. november i Nyborg. Læs mere og tilmeld dig her.